Spitalul Rădăuți are manager de 9,42 !

9,42 este media cu care ing. Dorin Tibeică a promovat concursul pentru ocuparea postului de director general la Spitalul Municipal Rădăuți.
 

Consiliul de Administrație al spitalului se întrunește astăzi pentru a-l valida pe noul director, iar după validare administrația locală va emite dispoziția de numire. Concursul a fost organizat de Primăria Rădăuți, iar din comisia de examinare a făcut parte și șeful DSP Suceava, dr. Ludovic Abiței, ing. Tibeică fiind singurul candidat. La testul scris, desfășurat săptămâna trecută, el a obținut nota 9,60, iar la interviul de luni a fost notat cu 9,25, media finală fiind 9,42. Dorin Tibeică are 49 de ani, este de profesie inginer mecanic, dar are experiență managerială. El este și consilier local PD-L, de aceea are la dispoziție 15 zile pentru a renunța la această calitate, din cauza incompatibilității. În urmă cu circa două săptămâni, prin dispoziția primarului Aurel Olarean, Dorin Tibeică a fost numit manager interimar, până la susținerea examenului. Atunci a fost stabilită și noua echipă de conducere a spitalului, director medical fiind numit Aurelian Cezar Radu, director de îngrijiri – Doina Lăcrămioara Tipa, iar director economic – Rodica Gafițescu. Spitalul rădăduțean trece în prezent prin dificultăți financiare, confruntându-se și cu deficit acut de personal.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: