Derbi pierdut

HC Odorhei – CS Universitatea Suceava 28 – 24 (16 – 8 ) CS Universitatea Suceava a suferit aseară a doua înfrângere stagională, 28-24 (16-8) pe terenul formației HC Odorhei, liderul la zi al Ligii Naționale de handbal masculin. Meciul, considerat important pentru lupta pentru un loc de cupă europeană, a avut două reprize distincte, una dominată de gazde, cealaltă de suceveni.
 

Prima repriză a fost la discreția ardelenilor, care și-au asigurat un avantaj de patru goluri încă din primele șapte minute, timp în care jucătorii lui Bibirig nu au înscris niciun gol. Cu Sorin Bârză în mare formă, autor a cel puțin opt parade de excepție, HC Odorhei s-a distanțat imediat la opt lungimi și s-a menținut cu acest avans până la intrarea la vestiare, când tabela electronică a sălii din Odorheiu Secuiesc a arătat 16-8. Cu un joc vizibil îmbunătățit față de ceea ce au arătat în prima parte a disputei, „studenții” au început cursa de urmărire și, pe fondul câtorva intervenții ale lui Iulian Andrei, dar și al unor inexactități din jocul gazdelor, cu un sfert de oră înainte de finalul meciului, scorul era 22-18 pentru HC Odorhei. La 25-20, scor înregistrat în minutul 50, Suceava a primit două eliminări de două minute, dar chiar și așa a marcat prin Cristi Adomnicăi. Pe un teren pe care au pierdut inclusiv HCM Constanța și UCM Reșița, nimeni altele decât campioana și vicecampioana din sezonul trecut, sucevenii nu au avut forța să revină decisiv în joc, soarta meciului fiind decisă în minutul 55, scor 28-23. Finalul întâlnirii a arătat două echipe care au suferit la capitolul concentrare la finalizare, rezultat final 28-24. Etapa viitoare, CS Universitatea va juca pe teren propriu, în compania campioanei HCM Constanța, meciul fiind considerat derbiul etapei a X-a.

Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI