„Acvarii de piatră”, la Muzeul de Științele Naturii

Expoziția „Acvarii de piatră” va putea fi vizitată la Muzeul de Științele Naturii – componentă a Muzeului Bucovinei – în perioada 12-30 noiembrie, fiind un eveniment care se adresează tuturor categoriilor de vizitatori, dar în special tinerilor.
 

Organizatorii au precizat că doresc să trezească în rândul acestora „interesul pentru istoria îndelungată a Pământului”, scopul expoziției constând în “valorificarea patrimoniului muzeal, educația publicului vizitator în vederea conservării și protejării mediului din rezervațiile geologice din județul Suceava și din țară”. Exponatele prezentate aparțin Colecției de Paleontologie a Muzeului de Științele Naturii din Suceava, fiind fragmente de roci ce conțin resturi de pești fosili, precum și roci specifice rezervației paleontologice Piatra Pinului din județul Suceava, au informat organizatorii. „O parte importantă a expoziției este concretizată prin expunerea grafică a conținutului științific referitor la obiectul de studiu al Paleontologiei, date despre rezervația paleontologică Piatra Pinului, precum și despre resturile fosile descoperite în această zonă”, au mai spus ei. Expoziția poate fi vizitată luni, între orele 9 și 16, iar de marți până duminică inclusiv, între 9 și 17.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: