Supărați că micuții le îngheață de frig la grădiniță

Numeroși părinți au asaltat Primăria Rădăuți !

Părinții intenționau să-i ceară socoteală primarului Aurel Olarean pentru că “a uitat” să dea drumul centralei termice, ca să încălzească cele două săli de clasă ale Grădiniței Nr. 9 > Aurel Olarean ne-a declarat că părinții nemulțumiți au fost trimiși la primărie de „cineva care se visează primar la următorul mandat”
 

Nemulțumiți fiind că micuții le îngheață de frig în cea mai nouă și modernă grădiniță din oraș, mai mulți părinți au luat cu asalt, ieri dimineață, sediul Primăriei Rădăuți. Părinții intenționau să-i ceară socoteală primarului Aurel Olarean, pentru că “a uitat” să dea drumul centralei termice, ca să încălzească cele două săli de clasă ale Grădiniței Nr. 9. Oamenii s-au plâns, pe bună dreptate, că, în loc să învețe, copiii li se îmbolnăvesc la grădiniță din cauza temperaturilor scăzute din sălile de clasă. În lunile septembrie și octombrie, preșcolarii de la Grădinița Nr. 9 din Rădăuți s-au încălzit cu ajutorul unor radiatoare aduse de acasă de educatoarele care lucrează aici. Contactat telefonic, primarul Aurel Olarean ne-a declarat că nu se afla în primărie când părinții copiilor au venit să-i ceară socoteală, însă cunoaște detaliile acestui incident. El a ținut să precizeze că situația a fost remediată și că a dispus punerea în funcțiune a centralei termice pe gaze, ca să încălzească grădinița. Aurel Olarean este de părere că părinții au fost trimiși la primărie de „cineva care se visează primar la următorul mandat”. „Grădinița a fost dată parțial în folosință chiar anul acesta. Au fost amenajate doar sălile de clasă aflate la parterul clădirii. Noi trebuia să mai terminăm racordurile la centrală. Chiar azi (ieri – n.n.) trebuia să dăm drumul la centrala pe gaz. Părinții au fost trimiși la primărie de un răuvoitor, care se visează primar, la următorul mandat”, ne-a declarat Aurel Olarean. Grădinița Nr. 9 din Rădăuți are o capacitate de 200 de locuri. Momentan, aici învață doar 60 de copii, în două săli de clasă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: