Ilie Niță și „politicile” sale

Furt calificat la Grădinița cu Program Normal Udești

La data de 6.11.2010, ora 9.30, lucrătorii Postului de Poliție Udești au fost sesizați despre faptul că numitul Ilie Niță, de 53 de ani, administrator al unei societăți comerciale din Suceava, a furat un coș de fum de la grădinița din Udești.
 

Ilie NIȚĂ

În baza celor sesizate, lucrătorii Postului de Poliție Udești au oprit în trafic un autocamion condus de către Laurică I., de 53 de ani, din Zvoriștea, în care se afla coșul de fum reclamat ca sustras. Totodată, lucrătorii postului au oprit și automacaraua condusă de Viorel J., de 56 de ani, din Volovăț, persoana care a procedat la încărcarea coșului de fum în autocamion. Cei doi au fost conduși la Postul de Poliție Udești, în vederea audierii. Ilie Niță, invitat la sediul Postului de Poliție Udești, pentru a da lămuriri, a refuzat acest lucru și a părăsit zona, cu autoturismul pe care îl conducea. În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, informează un comunicat al IPJ Suceava, a rezultat faptul că între reprezentanții Primăriei comunei Udești și societatea administrată de Ilie Niță există în derulare un contract de achiziții bunuri și efectuare lucrări, privind realizarea obiectivului „Grădiniță cu program normal” Udești. Dar și unele neînțelegeri, fapt pentru care reprezentanții Primăriei comunei Udești au adus la cunoștință firmei faptul că reziliază contractul de lucrări menționat mai sus, ca urmare a nerespectării termenelor privind finalizarea lucrării. În aceste condiții, Ilie Niță, împreună cu patru muncitori din cadrul societății sale, a procedat la demontarea coșului de fum de la centrala termică, iar din camera destinată centralei a luat mai multe componente de la instalația centralei pe care le-a încărcat în autocamionul condus de Laurică I. Din declarațiile lui Laurică I. și Viorel J., a rezultat faptul că au fost închiriați de societatea lui Ilie Niță, pentru a efectua încărcarea și transportul bunurilor pe ruta Udești-Suceava, fără ca aceștia să aibă cunoștință despre legalitatea activităților întreprinse de cel care i-a plătit. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Bunurile reclamate a fi sustrase, în valoare aproximativă de 15.000 lei, au fost recuperate și predate reprezentanților Primăriei comunei Udești.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: