Șeful ITM, Gabriel Harja, și-a dat demisia

Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava va avea un nou șef, numele acestuia urmând a fi cunoscut astăzi. Aceasta după ce Gabriel Harja (PD-L) și-a dat demisia, el declarând, ieri, că solicitarea sa a fost aprobată în urmă cu două săptămâni de inspectorul general de stat al Inspecției Muncii, Gabriela Radu.
 

Dl Harja spune că a făcut acest pas din rațiuni personale, oferindu-i-se o oportunitate în sectorul privat. „Este o decizie personală, în urma unei analize a oportunităților, a posibilităților și perspectivelor care mi se oferă. Am decis să pun capăt acestui drum și să fac un pas înainte în carierea mea”, a declarat dl Harja. Ex-directorul executiv al ITM arată că a avut parte de o experiență benefică și a ținut să mulțumească foștilor colegi, un colectiv de la care a avut ce învăța. „A fost o onoare pentru mine să dețin o funcție de conducere și să desfășor această activitate de director al ITM Suceava. Am încercat să schimb puțin imaginea instituției, astfel încât aceasta să nu fie percepută ca entitate care doar controlează și sancționează, lovind în mediul privat. Am dorit să fim transparenți, oferind informații și aducând în atenția opiniei publice toate noutățile legislative. Încerc și o urmă de regret, pentru că am avut parte de colaboratori deosebiți” a explicat Gabriel Harja, adăugând că, la fel ca orice tânăr, a dat dovadă de flexibilitate și deschidere, urmând a activa ca director național al unei mari companii. Gabriel Harja, membru al PD-L, a fost instalat în funcția de director coordonator al Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava la 26 octombrie 2009, fiind înlocuit, în perioada martie-iunie 2010, de Eugen Mogoș (PSD). Potrivit dlui Harja, interimatul în funcție va fi asigurat de „o persoană tânără, competentă, din interiorul instituției, care va fi prezentată oficial în cursul zilei de mâine (astăzi n.r.)”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: