Reparații târzii la drumurile județene

Lucrările au demarat abia în toamnă, rezultatele licitației pentru desemnarea operatorului fiind disputate timp îndelungat în instanță
 

În ciuda temperaturilor mult scăzute pentru acest interval al anului, autoritățile județene anunță că se lucrează intens la repararea infrastructurii rutiere. Anul acesta lucrările au început abia în toamnă, rezultatele licitației pentru desemnarea firmei care se ocupă cu întreținerea și repararea drumurilor județene făcând, pentru mult timp, obiectul acțiunilor în instanță. „Chiar dacă am început foarte târziu cu plombările, vremea încă ne permite și am reușit să reparăm cea mai mare parte a drumurilor județene. Sunt optimist că vom recupera timpul pierdut din cauza contestațiilor la licitațiile din această vară”, declară șeful executivului județean, Gheorghe Flutur. Într-un stadiu avansat aflăm că se află intervențiile de pe traseul Dolhasca – Liteni – Udești – Bosanci, pe care se lucrează cu două echipe, demarate fiind reparațiile la drumurile județene de la Cajvana, Mălini, Poiana Negri și altele. Președintele Consiliului Județean spune că s-a adresat și Ministerului Transporturilor, solicitând să grăbească procedurile pentru repararea căii ferate Dărmănești – Cacia – Gura Humorului, dezafectată de revărsările de ape din vară. „În câteva zone, calea ferată este distrusă și am primit promisiuni că se va intra cât mai repede cu reparațiile, întrucât aceasta poate fi folosită și ca variantă de trafic în perioada de iarnă, atunci când drumul de la Stroiești este blocat de zăpadă”, precizează Gheorghe Flutur, menționând că respectivul drum de fier deservește mai multe așezări din care localnicii călătoreau frecvent cu trenul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: