Panotaj cu brandul “Hai în Bucovina” în Iași, Neamț și Bistrița-Năsăud

În interiorul județului, asociațiile turistice și primăriile vor avea propriul logo Consiliul Județean va promova logoul și brandul „Hai în Bucovina” în mai multe județe ale țării, conducerea acestuia purtând tratative pentru amplasarea, pe raza acestora, a mai multor panouri publicitare.
 

„Vrem să ne pregătim pentru panotaj în afara județului Suceava. Arhitectul-șef a fost în Neamț și Iași și a cerut aprobarea pentru amplasarea de suporți de material publicitar, panouri mari, pentru brandul «Hai în Bucovina»”, declară președintele Gheorghe Flutur. Șeful administrației județene spune că, deocamdată, 3 panouri vor fi amplasate pe teritoriul județului Iași, iar câte două în Bistrița-Năsăud și Neamț, urmând ca, pe parcurs, să fie identificate și alte locații de impact. Pe de altă parte, Gheorghe Flutur le cere primarilor și asociațiilor turistice din județ să-și identifice propriul logo. „Va trebuie respectat un logo, o anumită gândire, pentru a face reclamă obiectivelor turistice din județul Suceava. Consiliul Județean se va ocupa de cele 7-8 panouri din afara județului, în interior asociațiile de turism și primăriile trebuind să lucreze de unele singure la această reprezentare. Fundalul imaginii va fi de fiecare dată altul, în funcție de evenimentele marcate, însă ochiul va trebui obișnuit cu un element distinctiv”, explică Gheorghe Flutur, precizând că nu există resurse financiare speciale rezervate acestor demersuri. Anul 2011 va fi „Anul Bucovinei”, puse efectiv în practică fiind mai multe proiecte cu finanțare europeană, printre care „Crăciun în Bucovina”, „Paște în Bucovina”, „Pelerin în Bucovina”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: