„PD-L în Europa”

În urma unei dezbateri cu această temă, eurodeputatul Petru Luhan a apreciat, printre altele, că tinerii „sunt receptivi la valorile adoptate de PD-L”

 

Organizațiile de tineret din județ, organizația de studenți și membri ai organizației de seniori au răspuns invitației europarlamentarului PD-L de Suceava Petru Luhan și au participat duminică la dezbaterea cu tema „PD-L în Europa”. Potrivit eurodeputatului democrat-liberal, în cadrul discuțiilor au fost abordate principalele aspecte referitoare la adaptarea valorilor PD-L la valorile PPE. „Cu prilejul acestei dezbateri s-a realizat o paralelă între valorile de centru-dreapta și cele de centru-stânga, subliniindu-se pragmatismul, eficiența și actualitatea de care dau dovadă politicile PPE față de politicile socialiste”, a declarat Petru Luhan.
Eurodeputatul a concluzionat în urma întâlnirii de duminică, de la sediul PD-L, că tinerii suceveni apreciază valorile europene. „Faptul

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: