Colecte

În urma colectei organizate luni de TSD Suceava pentru bunăstarea personală a membrilor Cabinetului Boc s-a strâns suma de 2 lei și 52 de bani, care a fost expediată, prin mandat poștal, pe adresa Guvernului României, primului ministru Emil Boc.

 

Un grup de 50 de tineri social-democrați, împărțiți în două echipe, au pornit din fața sediului PD-L către Consiliul Județean Suceava atrăgând atenția sucevenilor că banii lor din taxe și impozite sunt direcționați greșit de către actualii guvernanți. Unul dintre grupuri a colectat, într-o găleată portocalie inscripționată cu mesajul electoral al lui Traian Băsescu, bani pentru bunăstarea personală a membrilor Cabinetului Boc, iar celălalt grup a adunat bani pentru achiziționarea de alimente de bază pentru pensionari.
Sucevenii au fost receptivi la acțiunea tinerilor social-democrați, astfel încât, la încheierea acțiunii, în fața Palatului Administrativ din Suceava, s-a constatat că sucevenii și membrii de partid au donat pentru pensionari suma de 330 de lei, în găleata portocalie aceștia aruncând doar 2 lei și 52 de bani, precum și… o piatră dintr-o bordură.
În cursul zilei de luni, tinerii social-democrați urma să cumpere alimente de bază pentru 20 de familii de pensionari nevoiași, din cartierele sucevene Burdujeni și Ițcani, pachetele urmând să fie înmânate personal de tinerii participanți la acțiune.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: