Primăria Suceava a retras atestatul unui administrator care și-a însușit circa 10.000 de lei din gestiune

În loc să plătească utilitățile, administratorul Asociației de Proprietari „Oituz H 10” și-a însușit circa 10.000 de lei din gestiune. Neregulile au fost descoperite în urma unor verificări, de inspectorii Primăriei Suceava, care au dat făptașul pe mâna Poliției și i-au retras atestatul de administrator.
 

Potrivit declarațiilor viceprimarului Lucian Harșovschi, Gabriela Lungu, cea care a ocupat până nu demult funcția de administrator al asociației, a făcut o gaură în gestiune de circa 10.000 de lei, cu toate că a eliberat chitanțe care dovedesc încasarea banilor.
„Inspectorii din cadrul Serviciului Asociații de Proprietari au făcut corectările în registrul de casă, stabilind soldul casei, adunând și scăzând toate sumele începând din data de 15.04.2010 până la data de 30.04.2010. Soldul casei rezultat în urma controlului este de 7132,71 lei. Această sumă trebuie să fie disponibilă la asociația de proprietari, din care se vor achita dările la SC ACET SA în valoare de 5216,49 lei, suma de 1326 lei reprezentând impozit pe salariul încasat de administrator și alte datorii – E.ON, E.ON GAZ”, ne-a declarat viceprimarul. El ne-a explicat că Asociația de Proprietari „Oituz” este mică, având un singur bloc cu 32 de apartamente.
Inspectorii municipalității au decis să-i retragă Gabrielei Lungu atestatul de administrator. Cazul a fost preluat și de Poliție, chiar dacă femeia a achitat deja două treimi din suma însușită.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: