Facultatea de Inginerie Electrică de la Universitatea Suceava, pe loc fruntaș la “profi tari”

 

Mai mulți profesori de la Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava au primit distincția „Profesor Bologna”, anul acesta, ei fiind printre cei 60 de universitari din toată țara distinși la Gala Profesorului Bologna, desfășurată la Teatrul Național din Timișoara, la sfârșitul lui aprilie.
Universitarilor respectivi li s-a acordat această diplomă datorită studenților lor care i-au desemnat drept “profi tari”; au fost votați pe site-ul Profitari.ro profesorii considerați “adevărate modele care, prin modul de interacțiune, reușesc să devină un punct de referință în formarea lor”, ne-a precizat dr. ing. Sorin Pohoață de la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor Suceava. De altfel, această gală a fost inițiată de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), una dintre cele 3 federații studențești din țară, care “a avut ideea îndrăzneață de a realiza un top al celor mai buni profesori din universitățile românești”.
Prof. Pohoață a primit această distincție și a fost prezent la gală, alături de profesorii Mihai Rață, Constantin Filote și Liviu Popescu. “Din universitatea noastră au mai primit distincția Gheorghe Frunză, Cezar Popa, Radu Vatavu și Nicolae Solomon. De remarcat că din Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor au fost alese 5 cadre didactice ca

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: