Lucrătorii Primăriei Suceava renunță la greva generală

Angajații executivului își exprimă nemulțumirea față de scăderea veniturilor salariale cu până la 45%, diminuare cauzată de eliminarea unor sporuri și facilități financiare

Lucrătorii primăriei sucevene nu mai încetează lucrul astăzi, așa cum anunțaseră inițial. Liderul sindicaliștilor, Dorina Badea, ne-a declarat că demersul survine unei decizii luate de la centru, protestul fiind amânat pentru data de 21 mai. Dna Badea spune că, potrivit unui comunicat al Federației Sindicatelor din Administrația Publică, în acest interval Guvernul va efectua o analiză asupra persoanelor ale căror salarii au avut de suferit de pe urma punerii în practică a prevederilor Legii nr. 330/2009 referitoare la salarizarea unitară a angajaților plătiți de la buget.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: