D’ale firmei „Pfeiffer”

Dejecțiile din canalizarea Sucevei au inundat ieri curtea unei societăți de panificație

Curtea interioară a societății de panificație “Mopan” din Suceava a fost ieri inundată de dejecțiile provenite de la canalizarea orașului, după ce, deloc surprinzător, una dintre conductele de pe strada Traian Vuia, care ar fi trebuit înlocuită la finele anului trecut, de constructorii firmei “Pfeiffer”, în cadrul programului ISPA, a suferit o avarie.

 

Totul s-a întâmplat la orele dimineții și, din fericire, apa urât mirositoare deversată în curtea “Mopan” nu a afectat sectorul de producție a unității, însă le-a creat muncitorilor din interiorul și exteriorul fabricii un disconfort olfactiv.
Ca să remedieze problema, reprezentanții conducerii „Mopan” au cerut, într-o primă fază, ajutorul unor angajați ai firmei “Colas”, care executau o serie de lucrări pe strada Cernăuți. Aceștia însă au răspuns că nu pot să le ofere sprijin, întrucât au primit ordin de la primărie să asfalteze, de urgență, o stradă din cartierul Burdujeni, pentru că de Paști va veni președintele României, Traian Băsescu, în vizită la socri.
Abia în jurul orei 11, la fața locului și-a făcut apariția o echipă de muncitori ai ACET și ai firmei germane „Pfeiffer”, ca să vidanjeze apa din canalizare.

„Pfeiffer” s-a apucat să repare canalizarea de pe str. Traian Vuia în urmă cu jumătate de an

Din câte am aflat, muncitorii firmei „Pfeiffer” au demarat lucrările de înlocuire a conductelor de canalizare de pe strada Traian Vuia în luna octombrie a anului trecut. Ei au abandonat lucrarea în luna ianuarie a.c., din cauza temperaturilor foarte scăzute, însă până atunci au deviat o conductă, peste drum de fabrica Mopan, săpând doar groapa pentru căminul de acces la rețeaua de canalizare. Pentru că în noaptea de joi spre vineri a plouat, pereți gropii, unde urma să fie amenajat și căminul, s-au prăbușit, peste conducta de canalizare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: