Handbal, Liga Națională

Duel cu campioana

 

Aproape calificată în sferturile de finală ale Cupei Challenge după ce a câștigat clar prima manșă a optimilor, 31-20 cu ucrainenii de la Burvestnik Lugansk, CS Universitatea Suceava înfruntă mâine, de la ora 11, pe campioana HCM Constanța, într-un meci contând pentru etapa a XVII-a a Ligii Naționale de handbal masculin.
Cele două formații nu se află la prima confruntare din acest an, CSU și HCM întâlnindu-se și în trei jocuri amicale precompetiționale, într-unul dintre acestea impunându-se și jucătorii antrenați de Leonard Bibirig.
De altfel, tehnicianul sucevenilor este decis să menajeze o parte dintre titularii de drept în perspectiva returului de sâmbătă, de la Lugansk. „Vom avea un meci greu la Constanța, unde oricum șansele noastre sunt mici. După jocul cu ucrainenii trebuie să odihnim o parte din jucători, așa că nu ne punem prea mari speranțe în această întâlnire”, a spus Bibirig.
În meciul tur, HCM Constanța s-a impus la limită la Suceava, scor 24-25.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI