Ninsoarea creează din nou probleme autorităților sucevene

„Se circulă pe toate drumurile din județ”, transmitea aseară prefectul județului

Circulația rutieră în județul Suceava se desfășoară dificil în urma ninsorilor care au început să cadă în județ, pe toate traseele de drumurinaționale și pe drumurile județene intervenind echipajele de deszăpezire cu materiale antiderapante care să vină în sprijinul șoferilor.

 

Prefectul județului, Sorin Arcadie Popescu, a declarat presei că, în urma ninsorilor căzute în cursul zilei de ieri, stratul de zăpadă depus depășea 5 centimetri, iar, pentru prevenirea lunecușului, echipajele de deszăpezire acționau în special cu materiale antiderapante. Prefectul a atenționat șoferii să circule cu prudență și să aibă autovehiculele echipate cu cauciucuri de iarnă. El a mai spus că nu fuseseră înregistrate blocaje pe niciuna dintre principalele artere de circulație din județ. „Se circulă pe toate drumurile din județ”, a spus duminică seara Sorin Popescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: