Închisoare cu zecimale, pe muchia cuțitului folosit drept armă

 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a întocmit rechizitoriul și a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Daniel Ipate, arestat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor calificat, reținându-se în sarcina sa că la data de 13 septembrie 2009, într-un loc public situat pe raza comunei Ilișești, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cu intenție, a exercitat acte de violență de intensitate ridicată cu un cuțit asupra victimei Vasile Cristian Sanda, producându-i leziuni care i-au pus viața în pericol.
Prin același act procedural, s-a dispus trimiterea în judecată și a învinuitului Emanuel Ovidiu Bădoiu, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe, reținându-se în sarcina sa că la data de 13 septembrie 2009, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cu intenție, a exercitat acte de violență cu mijloace și corpuri contondente dure asupra victimei Vasile Cristian Sanda, producându-i leziuni vindecabile în 8 – 10 zile de îngrijiri medicale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: