Din subprefecți, ex-subprefecți…

Au promovat și scaunele li s-au luat

Prefectul Sorin Popescu nu știe ce ar urma să se întâmple cu foștii subprefecți

Foștii subprefecți Eugen Girigan și Constantin Huțanu, care fuseseră sprijiniți de PSD și care au fost înlocuiți de guvern, săptămâna trecută, au fost informați ieri că au promovat concursul organizat la sfârșitul lunii septembrie pentru intrarea în categoria înalților funcționari publici.

 

Constantin Huțanu

Eugen Girigan

„Am câștigat concursul, dar apoi am fost înlocuit din funcție”, a declarat fostul subprefect Eugen Girigan, care a arătat că nu știe ce se va întâmpla în acest caz. El a menționat însă că a fost înlocuit din funcția de subprefect în timp ce se afla în concediu medical.
La rândul său, fostul subprefect Constantin Huțanu a declarat că în acest caz a fost făcută o nedreptate și că în timpul organizării unui concurs s-a emis o hotărâre de guvern prin care cei doi subprefecți au fost înlocuiți. „În timpul jocului s-au schimbat regulile jocului”, a afirmat Huțanu care s-a arătat deranjat că a fost schimbat din funcție înainte de anunțarea rezultatelor concursului pe care l-a promovat. „Ar fi trebuit ca și în cazul nostru să se aplice principiul mobilității. Sper să se revină și să fie un act de dreptate”, a spus Huțanu.
Prefectul de Suceava, Sorin Popescu, a evitat să precizeze ce se va întâmpla cu cei doi în această situație. El a spus că cei doi au promovat examenul pentru intrarea în corpul înalților funcționari publici.
Fosta șefă de cabinet a senatorului Tiberiu Prodan, Angela Zarojanu, și Ionuț Crețuleac, fost angajat al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava, au fost instalați vineri în funcțiile de subprefecți ai județului Suceava, înlocuindu-i pe Eugen Girigan și Constantin Huțanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: