Dilema capitală a purtătorilor de papion din județul Suceava

Liberalii au de ales între un profesor universitar și un primar de la țară

Alexandru Băișanu și Ioan Pavăl se vor confrunta în alegerile la nivel județean din PNL Suceava > Alegerile la PNL vor sta sub zodia numărului 5

Alegerile pentru stabilirea șefului organizației județene a PNL Suceava, care vor avea loc sâmbătă, în sala mare a Casei Culturii din municipiul reședință de județ, vor desemna primul președinte ales după „marea emigrare” din PNL, care a avut loc în două etape, în ambele plecând și liderul județean. Prima decapitare a avut loc în toamna anului 2007, când liderul incontestabil al PNL și omul care a refăcut partidul din temelii, Gheorghe Flutur, a plecat cu o parte im-portantă din oamenii strânși în jurul său și au format PLD. A doua mare lovitură pentru partid a fost când primarul Sucevei, Ion Lungu, și el lider al organizației, a plecat și a reîntregit echipa lui Gheorghe Flutur, în primăvara lui 2008. De atunci rezultatele PNL Suceava au fost mediocre și doar inerția politică și faptul că partidul era la guvernare au făcut ca lucrurile să nu degenereze.

 

Alexandru Băișanu

Ioan Pavăl

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI