Străzi asfaltate anii trecuți, sparte pentru intervențiile la rețelele de utilități

Străzile din municipiul Suceava se află într-o stare deplorabilă, recunoaște primul gospodar al urbei, Ion Lungu, care precizează că, din păcate, nici măcar nu are vești bune pentru suceveni.

 

Dl Lungu informează că artere de circulație în stare bună, care au fost modernizate anii trecuți, precum „6 Noiembrie”, „Republicii”, „Mihai Viteazul” și „Mărășești”, vor fi din nou sparte în vederea efectuării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de utilități. „Am făcut lucrări de calitate pe anumite străzi, iar acum trebuie să le spargem din nou”, relevă șeful administrației municipale. Edilul-șef spune că reparații de amploare la infrastructura de drumuri municipale se vor face abia în 2010 și 2011, după ce vor fi încheiate intervențiile la termoficare, alimentare cu apă și canalizare. Până atunci, au fost identificate 31 de străzi, care vor fi supuse reparațiilor provizorii, acestea fiind răspândite în toate cartierele urbei. „Vom încerca să facem unele reparații temporare, astfel încât să se circule cât de cât normal. Însă lucrări de amploare vor avea loc în 2010 și 2011, când se încheie, practic, implementarea proiectelor de înlocuire a rețelelor de apă, canalizare și de termoficare”, evidențiază primarul Ion Lungu, adăugând că singura care va beneficia de intervenții de amploare, inclusiv la infrastructura de rezistență, este strada Cernăuți, în reabilitare cu fonduri din creditul Dexia.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: