Vedetă la Palatul de Justiție

Fumător pe pervazul unei ferestre de la etaj

Salvat de jandarmi, polițiști și pompieri de la sinuciderea cu țigări

Haloimăs mare, ieri, în jurul orei 11, în fața Palatului de Justiție Suceava: pompieri, scară mobilă, SMURD, jandarmi, ba chiar vreo doi polițiști, puhoi de reprezentanți ai presei, dar și de gură cască. La etajul al doilea al imobilului, în poziție verticală (adică de stând în picioare), pe pervazul exterior al ferestrei biroului prim-grefierului Curții de Apel, Doina Fodor, cu țigara în colțul gurii, se afla un bărbat nici urât, nici frumos, nici tânăr, nici bătrân la prima vedere (unii opinau, de jos, că ar avea în jur de 40 de ani).

 

Fumător pe pervazul unei ferestre de la etaj

„Amenințare cu sinuciderea!”, a fost verdictul sec al majorității celor prezenți la fața locului. Numai că bărbatul nu cerea nimic, continuând să fumeze liniștit. „S-o fi oprit omul la o țigară!”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: