Pe „ruinele” fostului cinema „Modern”

Centru Cultural cu patru etaje

> Valoarea investiției care urmează a fi făcută în condiții de criză încă nu este cunoscută > În legislatura trecută, pe structura clădirii cu un singur etaj, plus o supraînălțare, a fost estimată cheltuirea a 17 miliarde de lei vechi

Proiectul pentru reabilitarea și modernizarea fostului cinematograf „Modern”, agreat de Primăria Suceava, este cel prezentat de firma AGD Suceava.
Anunțul a fost făcut de viceprimarul Viorel Seredenciuc, care a prezentat soluția în cauză, ieri, într-o conferință de presă. Astfel, făcându-se o extindere a spațiului util de la 904 mp, la 2480 mp (adică de două ori și jumătate în plus), actuala structură cu parter și un singur etaj va fi modificată, imobilul modernizat urmând a avea demisol, parter și 4 etaje.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: