Fotbalistul Mihai Baicu a fost înmormântat lângă Nicolae Ceaușescu

Aproximativ 200 de persoane au însoțit, joi, cortegiul fostului fotbalist sucevean Mihai Baicu. El a fost condus pe ultimul drum spre Cimitirul Ghencea, unde își va dormi somnul de veci aproape de mormântul lui Nicolae Ceaușescu. Sfârșitul dramatic al fostului fotbalist i-a distrus pe cei dragi. Avea numai 33 de ani și a decedat după ce i s-a făcut rău după o partidă de fotbal.

 

Familia fostului fotbalist a suportat cu greu despărțirea. Soacra acestuia a leșinat, fratelui i s-a făcut rău, iar sora sa era doborâtă de tot ceea ce se petrecea în jur.
Florin Prunea a fost și el prezent la înmormântarea fostului său coleg de la FC Brașov și a făcut parte din mulțimea care a însoțit, la pas, cortegiul.
Fotbalistul avea trei fete, care nu au fost prezente la funeralii, familia luând această decizie pentru a le proteja.
Cei dragi au avut grijă ca lui Mihai să nu îi lipsească nimic: îmbrăcat la costum, cu o minge de fotbal semnată de prieteni și foști colegi alături, ochelari de soare pe cap, pălărie lângă trup și câțiva galbeni pe mâini, după tradiție, aflăm din Libertatea.
Gurile rele spun că vroia să divorțeze. La înmormântarea lui Baicu a participat o misterioasă blondă ce părea distrusă de moartea fostului fotbalist. Deși nu s-a apropiat de coșciug și nu a intrat în biserică, domnișoara a fost consolată de fratele fotbalistului, care a ținut-o în brațe mai multe minute, semn că familia o cunoștea. Se pare că misterioasa blonda era femeia cu care fotbalistul a trăit o frumoasă poveste de dragoste.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: