Hăinuțele „Ayan” ale Mihaelei Rădulescu sunt făcute de o firmă din Suceava

Nemțeanca Mihaela Rădulescu, deși a divorțat de Elan Schwartzenberg, face afaceri cu fostul soț, în care, deja, își implică și fiul. Miercuri, ei au deschis într-un mall din Constanța un magazin de hăinuțe pentru copii, numit “Picioru’ Gras”, nume ce amintește de „picioarele durdulii” pe care le avea fiul lor, Ayan, pe când era mai mic.

 

În ce ne privește, știrea este că, în respectivul magazin, hăinuțele vândute sub marca „Ayan” sunt produse de o firmă din Suceava, care însă n-a fost nominalizată de proprietara mărcii. Potrivit ziarului „Libertatea”, firma suceveană derula “contracte cu mari companii de îmbrăcăminte din lume”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: