La Campionatele naționale de judo pentru copii sub 11 și 13 ani

Rezultate meritorii pentru sportivii suceveni

Sala Polivalentă din Parcul „Ariniș” Gura Humorului a găzduit, la finele săptămânii precedente, în organizarea Inspectoratului Școlar Județean Suceava, a Direcției pentru Sport Suceava, a Primăriei municipiului Gura Humorului și a CSȘ Gura Humorului finala Campionatului național de judo pentru copiii cu vârste sub 11 și 13 ani.
 

La competiție au participat peste 500 de sportivi judoka, reprezentând 72 de cluburi din țară. Turneul a fost unul maraton și a durat 12 ore în ziua de sâmbătă, 20 iunie, și încă șase ore duminică, 21 iunie. „Competiția a fost una deosebită, deoarece, pe lângă cei 500 de sportivi au mai fost prezenți în sală părinți, bunici și profesori, atmosfera concursului fiind greu de reprodus. CSȘ Gura Humorului a participat la finala Campionatului național de judo pentru copii cu 7 sportivi, toți începători. În mod nesperat, dintre cei 7 sportivi, Mariana Șincariu de la Centrul Școlar „Sfântu Andrei” Gura Humorului a reușit să intre în posesia medaliei de bronz, la categoria 26 kilograme, în competiția sub 13 ani. O evoluție bună au avut-o și Gabriela Bârsan, la categoria 44 kilograme și Andreea Iscuviz, la categoria 40 kilograme, ambele ocupând, în final, locul V. Un debut promițător l-a avut Șerban Leică, pregătit de profesorul Mihai Pascal, care la categoria 24 kilograme, la turneul sub 11 ani, a demonstrat reale calități tehnice, care-l vor propulsa printre protagoniștii concursurilor ce vor urma. Nu trebuie omis faptul că toți cei prezenți la finala Campionatului național de judo au fost încântați de organizarea și ambientul oferite de orașul Gura Humorului și au promis că vor reveni ori cu prilejul unor noi competiții, ori în stagii de pregătire cu sportivii” a declarat profesorul de la CSȘ Gura Humorului, antrenorul sportivilor sub 13 ani, Mihai Ciocoiu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: