După primul an din cel de-al doilea mandat consecutiv

Primarul Ion Lungu raportează realizarea a 70% dintre promisiuni

El consideră că “primul an din acest mandat a fost bun pentru municipalitate și suceveni”, ca an în care “au fost continuate marile proiecte începute în oraș” > În topul realizărilor pe care l-a configurat, primarul a trecut declararea Sucevei ca pol de dezvoltare urbană și demararea lucrărilor la ruta ocolitoare nr.1 a municipiului > “Neîmplinirile” se referă la groapa de gunoi și la termoficarea în regim centralizat

Primarul Sucevei, Ion Lungu (PD-L), a raportat la un an de la începerea celui de al doilea mandat consecutiv la cârma primărei municipiului reședință de județ realizarea a peste 70% din ceea ce și-a pro-pus și a promis în campania electorală. Ion Lungu a explicat, într-o conferință de presă, că “primul an din acest madat a fost un an bun pentru municipalitate și pentru suceveni”, considerând că a fost vorba despre un an în care “ au fost continuate marile proiecte începute în oraș”.

 

Primarul Sucevei

Edilul-șef este de părere că Suceava, ca oraș, se află într-o etapă de reconstrucție a infrastructurii subterane și aici este vorba despre reabilitarea rețelelor de apă și canalizare, a celor de termoficare, dar și de repararea străzilor și reabilitare a iluminatului public. La capitolul realizări, pentru primul an din acest mandat primarul Ion Lungu a trecut declararea Sucevei ca pol de dezvoltare urbană, demararea lucrărilor la ruta ocolitoare nr. 1 a Sucevei pe Drumul European 85, reabilitarea a peste 20 de străzi, transferarea iluminatului public de la E.ON la Primăria Suceava și darea în folosință a trei grădinițe în cartierele cele mai aglomerate ale orașului, Burdujeni și Obcine. Primarul a adăugat la acest capitol și demersurile pentru construirea de noi locuințe în zonele Dealul Mănăstirii, Laniște și Tătărași. Ion Lungu a recunoscut, totodată, că există și o serie de “neîmpliniri” și a bifat la capitolul nerealizări problema gropii de gunoi a orașului și cea a termoficării în regim centralizat a municipiului, acestea fiind de altfel singurele două probleme care au fost trecute la acest capitol.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: