În scopul finanțării sportului

Primăria Suceava se asociază cu Ministerul Tineretului

Primăria Suceava va iniția un proiect de hotărâre de asociere cu Ministerul Tineretului și Sportului în vederea finanțării Clubului Sportiv Municipal Suceava.
 

Primarul Ion Lungu a declarat că municipalitatea susține deja – prin finanțare nerambursabilă acordată prin licitație de proiecte – toate ramurile sportive de la CSM, chiar dacă acestea nu sunt în subordinea executivului. „Sperăm să putem crea, împreună, condiții pentru performanță sportivă la acest club”, a declarat șeful administrației sucevene. Ion Lungu a mai arătat că, anul acesta, activitatea sportivă de la Clubul Sportiv Municipal a fost finanțată cu circa 500.000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: