Pentru locatarii blocurilor ANL din Suceava

Chirii majorate de patru ori

Aleșii locali suceveni vor avea pe masa de dezbatere a ședinței extraordinare un proiect de HCL de actualizare a chiriilor pe care, în prezent, le achită locatarii blocurilor ANL.
 

Primarul Ion Lungu a informat ieri, într-o conferință de presă, că, în conformitate cu Legea nr. 152 din 1998, locatarii în vârstă de peste la 35 de ani vor plăti chirii majorate de 4 ori. „La chiriașii de peste 35 de ani chiriile se actualizează la prețul real al pieței, fiind de aproximativ 4 ori mai mari decât cele subvenționate”, a declarat edilul-șef, adăugând că, în perioada ce urmează, contractele de închiriere cu cei care locuiesc în blocuri ANL vor fi prelungite cu încă 1 an. Astfel, pentru o garsonieră chiria va crește de la 55 de lei la 200 de lei, iar în cazul unui apartament cu 2 camere, de la 80 de lei, la 280 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: