Ambasadorul Bosniei-Herțegovina s-a aflat, ieri, la Suceava

Ambasadorul Bosniei-Herțegovina la București, Branko Neskovic, a avut, ieri, o întâlnire informală cu primarul Sucevei, Ion Lungu, în cadrul căreia au discutat în principal despre posibilitățile de cooperare bilaterală și despre oportunitățile de afaceri în zonă.
 

Diplomatul bosniac se află în prima vizită în zonă și a venit să cunoască Bucovina, a declarat Ion Lungu după întrevederea cu Branko Neskovic. „A fost o vizită pentru găsirea de oportunități pentru relațiile bilaterale”, a spus primarul. El a arătat că a făcut o prezentare a municipiului și a făcut cunoscute oportunitățile privind cooperarea economică.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: