Primul ministru blochează inițiativele miniștrilor PSD

Liderul Organizației Municipale Suceava a PSD, prof. Virginel Iordache, a atras luni atenția asupra faptului că în actul guvernamental inițiativele miniștrilor PSD sunt blocate de premierul PD-L, Emil Boc.
 

„Informările nu ajung la miniștrii noștri, iar tot ce înseamnă inițiativă a miniștrilor PSD e blocată la primul ministru”, a declarat Iordache, arătând că principalele ministere – finanțelor și economiei – sunt ale PD-L. El a ținut să precizeze că PSD nu acceptă transformarea activității guvernamentale în tribuna electorală a lui Traian Băsescu, exemplificând cu ședința de guvern de duminică la care a participat președintele, contrar prevederilor constituționale, care prevăd că acesta participă la ședințe la invitația premierului. Președintele PSD Suceava a mai menționat că și Programul „Prima Casă” a fost ideea ministrului PSD pentru IMM-uri, Constantin Niță, și a fost „confiscată de PD-L”, dar cu toate acestea „important e ca lucrurile să aibă finalitate”. Întrebat dacă în aceste condiții PSD va revendica postul de prim- ministru, Iordache a spus că dacă PD-L va recunoaște că nu poate gestiona guvernarea, PSD va putea să propună un specia-list al partidului care să preia funcția de prim-ministru. „Atunci când PD-L va recunoaște că nu poate coordona activitatea Guvernului, că nu poate administra corect, Emil Boc să-și dea demisia, iar un profesionist din PSD să preia frâiele și să conducă Guvernul”, a conchis Iordache.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: