Veterinarii își sprijină financiar colegii ale căror dispensare au fost afectate de inundații

Beneficiarii sunt din comunele Brodina, Ulma, Straja si Dornești
Medicii sanitar-veterinari suceveni sar în ajutorul colegilor afectați de inundațiile din iulie. Sprijinul constă într-o sumă de bani adunată de veterinari și îndreptată spre lucrătorii cărora le-au fost afectate casele sau dispensarele de circumscripție în care își desfășoară activitatea.
 

Este vorba despre suma de 10.000 de lei care urma să ajungă la cei păgubiți la finele săptămânii trecute. „Colegiul Medicilor Veterinari Suceava a reușit să strângă de la colegii din județ suma de 100 milioane lei vechi, care a fost donată medicilor veterinari ale căror dispensare și locuințe au fost grav afectate de inundații”, a declarat dr. Petrea Dulgheru, președintele Colegiului Medicilor Veterinari. Beneficiarii sunt medicii veterinari din Brodina, Ulma, Straja și Dornești.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI