Un urmărit pentru tâlhărie se află acum în arestul Poliției Rădăuți

Alți 16 suceveni sunt căutați de autorități pentru a fi trimiși după gratii pentru săvârșirea aceleiași infracțiuni > “Perla Coroanei” este un vicovean care a aruncat în aer bancomate și a amenințat gestionari cu pistolul
O patrulă din cadrul Poliției Rădăuți l-a identificat pe Dumitru M., de 24 de ani, din Zamostea care-și făcea veacul prin zona localității.
 

Individul era urmărit general, printr-o dispoziție a IGPR emisă în 29 iunie a.c., având de executat 3 ani și 3 luni pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, hotărâți de Judecătoria Rădăuți. Infractorul a fost reținut și introdus în arestul Poliției Rădăuți. Alte 16 persoane născute sau cu domiciliul în județul Suceava sunt urmărite general sau internațional pentru executarea mandatelor cu închisoarea după ce au comis tâlhării. Pedepsele aplicate sunt de la 1,3 ani de închisoare până la maximum 8 ani. “Perla Coroanei” din breasla tâlharilor căutați de autorități este însă vicoveanul Valentin Țugui, urmărit internațional. Împotriva acestuia, Judecătoria Düsseldorf (Germania) a emis în anul 2006 mandat european de arestare. Suceveanul este cercetat pentru mai multe infracțiuni de tâlhărie, cum ar fi aruncarea în aer a două bancomate din care a sustras în total aproape 42.000 de euro sau amenințarea cu pistolul a unui gestionar de magazin ca să deschidă seiful unității în care erau 7330 de euro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: