Tarom operează zilnic pe Aeroportul Suceava

În urma intervențiilor făcute de conducerea Consiliului Județean, Ministerul Transporturilor a hotărât ca pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava să opereze zilnic curse Tarom. Demersul a avut loc în urma unei intenții a operatorului național de a-și reduce numărul de decolări și aterizări de pe pista de la Suceava, în ciuda faptului că numărul de solicitanți a crescut în mod continuu în ultimii ani.
 

Cu toate că pe aeroportul „Ștefan cel Mare” mai operează și Carpat Air, cu 3 zboruri pe săptămână, sucevenii trebuiau să-și programeze din timp zborurile. Regia Autonomă Aeroportul „Ștefan cel Mare” a deservit, în cursul anului trecut, 1228 de mișcări de aeronave și a procesat un număr de 20.909 pasageri. Comparativ cu anul 2006, s-a înregistrat o creștere de 71 la sută la aterizări-decolări de avioane și de 61 la sută la numărul de călători, ceea ce a condus la un spor de venituri proprii de 39,37 la sută.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: