Se caută doi polițiști de frontieră

Până pe 10 martie inclusiv, ora 16, aveți ocazia să vă înscrieți la concursul organizat, pe 25 ale lunii în curs, de IJPF Suceava, în vederea încadrării din sursă externă a doi agenți de poliție.
 

Condițiile minime de participare ale doritorilor: să fie cetățeni români, absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat și apți din punct de vedere medical – fizic și psihic. (M.G.) P.S. Dată fiind destituirea zilele acestea a celor doi agenți prinși dormind în post, ca valiza–n gară, ziua–n amiaza mare, în mașina instituției, credem, fără să fim răutăcioși neapărat, că s-a uitat stipularea unei alte minime condiții: rezistența la somn.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: