Dosar penal în cazul de la SAM Dornești

Deși directorul SAM Dornești, Marcel Colibaba, susține, negând evidența, că nu s-ar fi întâmplat nimic în cazul elevei transportate la spital, după ce a fost împinsă de un coleg (iar aceasta a căzut, lovindu-se cu capul de lambriu), iată că realitatea îl contrazice. Potrivit Biroului de presă al IPJ Suceava, R.F., elev în clasa a IX-a, a lovit-o pe F.L., iar aceasta a fost diagnosticată la spitalul din Rădăuți cu traumatism cranio-cerebral (TCC).
 

Poate că, în opinia domnului director, termenul de TCC nu spune mare lucru. Îl informăm noi: nimic altceva decât persoană lovită în/la cap. În cauză, informează IPJ Suceava, s-a întocmit dosar penal. (M.G.) P. S. Ieri, s-a organizat și executat de către Poliția județului o acțiune pe linia asigurării ordinii și liniștii publice în zona unităților de învățământ din municipiile, orașele si localitățile rurale, fiind aplicate 44 sancțiuni în valoare totală de 9000 lei (23 la Legea 61/1991 cu 4800 lei, una la Legea 333/’03 în valoare de 200 lei, 20 alte acte normative cu 4000 lei). Au fost verificate 360 de unități școlare, internate și cămine, fiind organizate, totodată, 130 de întâlniri cu conducerile școlilor (directori, diriginți, consilieri psihopedagogi). Au fost identificați 65 de minori-problemă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: