De la MECT

Suceava a primit pentru școli 54 milioane lei

Ministerul Educației va aloca în acest an învățământului preuniversitar sucevean circa 54 de milioane lei, informează un comunicat al ministerului. Această sumă a fost aprobată de ministrul Educației și va fi repartizată județului pe parcursul lui 2008, prin HGR.
 

„Suma de 46.798.000 lei va fi utilizată pentru realizarea lucrărilor de reabilitare, consolidare, reparații capitale sau asigurarea de utilități la unitățile de învățământ din județ. Tot din această sumă va fi finanțată și continuarea programului de campusuri școlare și de școli de arte și meserii. Totodată, alte peste 7 milioane lei vor fi repartizate pentru continuarea lucrărilor de la Clubul Copiilor din Siret, Clubul Sportiv Școlar Rădăuți, Clubul Sportiv Școlar Gura Humorului sau Casa Corpului Didactic Suceava”, mai precizează în comunicat Mirabela Amarandei, consilier al ministrului Adomniței.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: