Albine agresive, la Drăgușeni

Două autocamioane s-au ciocnit ieri, frontal, în interiorul comunei sucevene Drăgușeni, unul dintre ele răsturnându-se într-un șanț de pe marginea șoselei. Evenimentul nu ar fi fost de domeniul ineditului, mai ales că niciunul dintre șoferi nu a pățit nimic, dacă autovehiculul ajuns în șanț nu ar fi transportat peste 40 de stupi de albine.
 

După impact, însă, roiurile, înnebunite, au luat-o razna, atacând o bătrână în vârstă de 82 de ani. M.S.C. a ajuns cu tensiunea 0 la Spitalul județean Suceava, în șoc anafilactic, fiind resuscitată de medici. Ieri după-amiază, la ora 16, femeia se afla în afara oricărui pericol. Dacă nu survin complicații, bătrâna va fi externată în cel mai scurt timp. Sătenii–apicultori au reușit alungarea albinelor devenite extrem de agresive. „S-a trecut, în cel mai scurt timp, la asigurarea zonei și la devierea traficului pe relația Pașcani – Tg. Frumos – Fălticeni, în vederea evitării oricărui pericol”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. princ. Alin Botezatu. Cazul a intrat în atenția IGPR.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: