Corneliu Popovici, șeful campaniei anti-Băsescu

Vicepreședintele PSD Suceava, dl Corneliu Popovici a fost desemnat director de campanie pentru referendumul privind demiterea președintelui României, dl Traian Băsescu. Împreună cu președintele organizației județene, dl Gavril Mîrza, dl Popovici are misiunea de a-i face pe simpatizanții PSD cât și pe cei care nu-l agreează pe președinte să nu mai fie de acord cu reîntoarcerea acestuia la Palatul Cotroceni (reședința oficială a președinților României). Deocamdată, strategia de abordare a electoratului din județul Suceava nu a fost definitivată însă ea va fi pusă la punct după ce, astăzi, dl Popovici va participa la București, la sediul PSD, la o instruire comună privind campania anti-Băsescu și participarea la referendumul din luna mai.
 

Nu se cunosc foarte exact motivele care l-au determinat pe președintele Mîrza să-l promoveze într-o asemenea postură pe dl Popovici, mai ales că de modul în care se va comporta PSD Suceava la acest referendum va conta mult și cum se va implica Bucureștiul în derularea activității de partid din județ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: