Pentru un presupus abuz în serviciu

Primarul de Siminicea este urmărit penal

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a început urmărirea penală împotriva primarului de Siminicea, Gheorghe Haliță, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice. În sarcina lui, polițiștii de la SIF, care au instrumentat cercetarea penală, au reținut faptul că ar fi folosit ilegal bani din bugetul primăriei pentru devierea râului Siret pe vechea albie. Lucrarea nu a avut nicio finalitate, afirmă cadrele MAI. Mai mult, edilul-șef ar fi închiriat un spațiu fără a încasa chirie. Prejudiciul cauzat statului se ridică la 80.000 de lei.
 

Contactat de Crai nou, primarul de Siminicea a declarat: „E o făcătură și în spatele acesteia stă fostul primar Antoneac. Sunt nevinovat și se va dovedi cu siguranță lucrul acesta”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI