Ziua Poliției Române

210 avansări în grad

Înainte de Ziua Poliției, au fost avansați în grad 210 polițiști ai IPJ. Într-o conferință de presă de ieri, dl Alin Botezatu, purtătorul de cuvânt al instituției, a precizat că doi ofițeri, scms Gh. Popeanu (de la Inspecția Internă a IPJ) și scms Constantin Gagiu (de la Poliția Fălticeni) au fost făcuți comisari (la stagiul minim). Alături de ei, alți 9 polițiști având diferite grade, de la posturile de pe raza județului, au trecut la treapta imediat următoare.
 

Au fost, de asemenea, avansați, dar la termen, 199 de polițiști dintre care 40 de ofițeri. Au primit diplome de excelență 10 cadre, iar 391 au fost recompensate în bani. Premiile, spun sursele noastre, încep de la 1000 de lei. Comisarul Constantin Alistar, adjunctul șefului Poliției Rădăuți, a fost declarat “Polițistul de onoare” al anului 2006. De remarcat că domnia sa și-a început cariera profesională ca simplu agent.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: