PNL vrea fotoliul lui Seredenciuc în CL Suceava

Președintele interimar al Organizației Municipale Suceava a PNL, dna Angela Zarojanu (viceprimar în exercițiu al Sucevei), a declarat vineri că organizația sa va uza de toate căile legale pentru a obține locul pierdut în CL Suceava prin plecarea dlui Viorel Seredenciuc la PLD. Ea a spus că așteaptă ca săptămâna viitoare să primească motivația instanței de judecată care a admis contestația dlui Viorel Seredenciuc, actual membru PLD, față de hotărârea Consiliului Local Suceava prin care se constata încetarea mandatului acestuia pentru că a părăsit PNL, al cărui membru era la data intrării în vigoare a legii privind stoparea migrației politice.
 

„Cetățenii au trimis în Consiliul local un membru al PNL și nu unul al PLD. PNL trebuie să facă toate demersurile pentru a-și păstra locul în Consiliul local”, a explicat dna Zarojanu. În condiții normale, PNL ar trebui să aibă în Consiliul Local Suceava un număr de 8 consilieri.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI