Semne de mirare

> Fiul decedat a devenit, la propriu, o piatră prețioasă! “Pentru mine este cea mai prețioasă piatră din lume”, povestește, cu lacrimi în ochi, nemțoaica Berit Cohn și arată un diamant… Femeia și-a pierdut, în urmă cu câteva luni, unicul fiu, pe Vincent, la vârsta de numai 11 ani, într-un accident. Apoi, a decis să transforme cenușa lui într-un diamant, de care să nu se despartă toată viața… În dimineața zilei de 14 februarie a.c., băiatul voia să arate unui vecin cum poate sări peste câteva trepte. Dar s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la 7 metri, pe o fereastră, murind câteva ore după, într-un spital din Hamburg. Cu ceva vreme înainte, într-o călătorie, Vincent îi citise mamei un articol despre obținerea de diamante din cenușa persoanelor decedate, s-a confesat mama cotidianului Bild.
 

> “Banchetul elefanților”. 300 de elefanți tailandezi au petrecut recent, în provincia Surin, consumând, pe săturate, tot felul de fructe. La “banchetul elefanților”, transmit surse de la fața locului, s-ar fi consumat peste 60 de tone de fructe. > Bunicuțe hoațe! Două bunicuțe britanice, suspectate de hoție, s-au predat autorităților după o urmărire ca-n filme. Ele erau bănuite că ar fi șterpelit un portofel de la o studentă, în stația CF din Sunderland. “Tânăra și-a lăsat geanta nesupravegheată, preț de câteva clipe, iar cele două bătrâne au luat-o și s-au prezen-tat cu ea la poliție”, a declarat un oficial al poliției feroviare. Numai că, pe drum spre sec-ție, bătrânele chitiseră “bătrâ-nește” că ar fi mai bine să ușu-reze geanta de portofel… > Tentativă de răpire e-șuată lamentabil… O ten-tativă de răpire a eșuat, a a-nunțat poliția din Kansas, după ce unul dintre răpitori s-a împușcat singur, în zona genitală – transmite AP. Ata-catorul încerca să-și îndese pistolul după betelia nădra-gilor… Arma nu era asigura-tă, trăgaciul s-a agățat, pisto-lul s-a declanșat. S-a rănit, inițial, la testicolul stâng… Apoi, chircindu-se de durere, pistolul s-a declanșat din nou, găurindu-i și piciorul stâng. Altă pedeapsă nici că-i mai trebuia… Evident, însă, după ce a fost spitalizat, bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a fost arestat alături de cei doi com-plici ai săi, cu vârste de 18 și 20 de ani, sub acuzația de tentativă de răpire. > Revine “moda” centu-rilor de castitate?!! Un fierar italian din zilele noastre s-a apucat să confecționeze… cen-turi de castitate. Lucio Valen-tini are atelier în orașul Gub-bio și, preluând modele și us-tensile medievale, s-a pus pe treabă. Credeți că este lipsit de cereri…? Aș! Deși, inițial, centurile sale erau comandate de case de filme, muzee și di-verși colecționari, nu a trecut mult până să vină și o comandă “serioasă”. Un italian înstărit a solicitat o centură pentru soața sa!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: