Altă microprimărie la Burdujeni

Conducerea administrativului municipiului Suceava este hotărâtă ca inaugurarea sediului microprimăriei din cartierul Burdujeni să aibă loc până la finele lui 2006. De la bugetul local s-a reușit achitarea celor circa 100.000 de euro, reprezentând contravaloarea clădirii fostului cinematograf Burdujeni, fiind contactat proiectantul și urmând a fi făcută o nouă compartimentare, pe actuala structură de rezistență. În acest an, în vistieria municipală este prinsă suma de 5 miliarde de lei vechi, bani cu care vor fi amenajate mai multe încăperi, ce vor găzdui compartimente descentralizate, precum cele de urbanism, fond funciar, asociații de proprietari, impozite și taxe și poliție comunitară.
 

Tot aici va fi mutată și cantina de ajutor social. Aceasta funcționează într-un imobil comun cu poliția de cartier, spațiul la dispoziția celor două unități fiind total insuficient. În urma solicitărilor Asociației „Gospodarul”, un sediu de microprimărie se va amenaja și în Ițcani, vizată fiind clădirea în care și-a desfășurat activitatea fostul adăpost de câini comunitari.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: