Monden

> Phil Collins și soția sa, Orianne, au anunțat că nu mai stau împreună și că urmează să divorțeze. Starul rock și Orianne, căsătoriți din 1999, au împreună doi fii – Nicholas, de 4 ani, și Matthew, care are doar un an. Din alte două căsătorii, Collins mai are trei copii. „Cei doi au trăit separat, de la începutul anului”, se precizează în declarația de presă comună. „Au decis că este în interesul tuturor și, mai ales, spre binele copiilor, să se despartă. Sunt hotărâți să rămână prieteni, mai ales că prioritatea lor rămâne binele copiilor”. Fostul solist al trupei Genesis, în vârstă de 55 de ani, și Orianne (35) au locuit în Elveția, unde cântărețul a declarat că va continua să trăiască, pentru a fi aproape de cei doi copii. > Cenzurat! Noul videoclip al Madonnei, Sorry, a fost lansat pe piață într-o nouă variantă, cea originală fiind considerată prea îndrăzneață pentru a fi difuzată. Câteva cadre, în care cântăreața face un gest (care nu a fost descris) ce a părut a fi într-un contrast puternic cu rolul de mamă și de practicantă a Kaballei, au fost tăiate. „Era prea vulgar, dată fiind imaginea pe care și-a creat-o Madonna în ultima vreme. O persoană ca ea, care cântă și rostește rugăciuni și scrie cărți pentru copii nu se poate folosi oricum de degete”, a declarat o sursă citată sub protecția anonimatului.
 

> Dallas II. La sfârșitul anului urmează să înceapă filmările la a noua adaptare pentru marele ecran a serialului Dallas, care s-a bucurat de succes în anii ’80. Filmul, regizat de australianul Robert Luketic (Lonster in Law, Legally Blonde) l-a ales pe John Travolta pentru a-i interpreta pe omul de afaceri texan J.R. Ewing, întruchipat odată de Larry Hagman. Soția sa, Sue Ellen, va fi Jennifer Lopez, despre care Luketic spune că va fi la fel de plină de farmec cum a fost, odinioară, Linda Gray. Luke Wilson va fi interpretul lui Bobby Ewing, iar Shirley Mac Laine o va întruchipa pe Eleanor Ewing, căreia i-a dat viață actrița Barbara Bel Gees și care s-a stins din viață în august 2005. > Tom Cruise și logodnica lui, Katie Holmes, au luat parte la o ceremonie, pe un vapor, în cadrul căreia s-au căsătorit religios, respectând bineînțeles, principiile religiei scientologice a căror adepți sunt. Cei doi au schimbat verighete inscripționate cu triunghiul care simbolizează Biserica Scientologică, asistați, ca martori, de John Travolta și Kirstie Alley. Potrivit celor de la ziarul The Sun, Katie a purtat o rochie albă, cu falduri, iar Tom a îmbrăcat un costum negru. „Cuplul a trecut peste o punte – simbolul scientologic pentru călătoria spre libertate totală”. Ceremonia, care a durat o jumătate de oră, s-a sfârșit cu o petrecere. Katie s-a retras devreme, ea urmând să nască peste câteva săptămâni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: