PSD monitorizează

PSD Suceava a anunțat, ieri, că va începe o monitorizare atentă asupra ingerințelor și presiunilor pe care grupurile de interese, aparținând zonelor politic și economic din județul Suceava, le fac asupra justiției și va trimite datele rezultate Delegației Comisiei Europene la București și direct Comisiei Europene. Purtătorul de cuvânt al partidului, dl Ovidiu Donțu, a anunțat că PSD „privește cu îngrijorare la ce se întâmplă în județul Suceava”, explicând că au început să apară foarte dese comentarii ale diferiților exponenți ai acestor grupuri asupra unor hotărâri judecătorești ce nu sunt definitive și irevocabile, lucru catalogat drept foarte grav.
 

„Comentând aceste hotărâri se induce asupra corpului judecătorilor o stare de presiune, care nu favorizează în niciun caz procesul de justiție”, a mai spus dl Donțu. Domnia sa a făcut referire la patru cazuri în care au e-xistat comentarii asupra unor hotărâri judecătorești nedefinitive: ale primăriilor de la Breaza și Șcheia, al Fondului Bisericesc Ortodox și al conflictului dintre Primărie și Atlassib. „Voi trimite raportul realizat de noi de îndată Comisiei Europene și Delegației Comisiei Europene la București”, a mai spus dl Donțu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI