Prejudicii de 85 miliarde lei vechi

Falimentarea marilor agenți economici aduce municipalității sucevene

Executivul municipal sucevean are de încasat la buget 297,9 miliarde lei vechi, dintre care 177 miliarde lei de la persoane juridice și 35,1 miliarde lei vechi de la persoane fizice. Potrivit primarului Ion Lungu, creanțele incerte, respectiv cele din dosarele aflate în instanță, pentru recuperarea sumelor datorate vistieriei locale, se ridică la 85,7 miliarde lei vechi.
 

Acestea sunt puse în sarcina unor mari agenți economici de pe raza Sucevei, „care au intrat într-o situație de jenă financiară sau au falimentat în ultima perioadă”. Executivul s-a înscris la masa credală, urmând a încasa, deși optimismul este redus, maximul de pe urma lichidării judiciare a firmelor în cauză.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: