Cine și-a plătit datoriile va avea apă caldă

Primarul Sucevei, dl Ion Lungu, a anunțat ieri că va face demersurile necesare pentru ca locuitorii orașului care nu au datorii la aso-ciațiile de proprietari să pri-mească apă caldă menajeră. Dl Lungu a spus, într-o con-ferință de presă, că a purtat deja discuții cu conducerea societății TERMICA, furni-zoarea apei calde, și că se fac eforturi din punct de vedere tehnic pentru a rebranșa bunii-platnici la rețea. „Nu am tras încă toate concluziile în legătură cu subiectul a-cesta, dar eu consider că este anormal ca oamenii care au plătit să nu poată primi apă caldă”, a explicat dl Lungu.
 

Domnia sa și-a exprimat toată disponibilitatea pentru rezolvarea problemei și a dat asigurări că nu o face din ra-țiuni electorale, ci din con-siderente ce țin de corectitu-dinea unei relații comerciale normale. „Cine a plătit și e cu cheltuielile la zi trebuie să primească apă caldă”, a conchis primarul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: