Suceava

Un „inginer de sunet” al trupei „Voltaj” șterpelește lap-top-ul directorului de la Cultură

Cel puțin așa s-a recomandat a fi cel care, miercuri, la ora 11, a intrat pe holul Direcției pentru Cultură și Patrimoniul Cultural Național Suceava (aflată în clădirea Federalcoop de pe strada Mihai Viteazul); un tânăr la vreo 35 de ani, îmbrăcat sport, blonduț, cu părul șuvițe, purtând ochelari de soare și, mai important, atașată de gât, o legitimație în toată regula. Omul, care inspira seriozitate, spune funcționarul ce l-a întâlnit prima oară, o căuta pe dna director interimar al insti-tuției, Corina Ignat. Funcționarul a apucat să rețină doar că pe legitimație scria ceva legat de un anume Dragoș. „Avea doi cercei într-un lob al unei urechi, unul de argint și unul de aur. L-am poftit în biroul directoarei, de față cu dna contabil-șef, l-am servit cu o cafea, a vorbit la telefon cu dna director, a spus că o așteaptă, după care l-am poftit în biroul meu.
 

A pretextat, la un moment dat, că iese pentru un moment să împrumute de la contabilitate o pastilă. Vă-zând că nu mai vine, m-am dus după el. Nu era acolo, dar nici lap-top-ul directoarei din bi-roul acesteia. Curios este faptul că individul era foarte bine informat”, ne-a declarat funcționarul. Întâmplarea face ca de pe holul DCCPCN Suceava (ce stă cu chirie la Federalcoop) să se ajungă, coborând doar un nivel, în barul Federalcoop, de unde e foarte posibil ca hoțul să fi dispărut fără nici un fel de probleme. Oficialii de la Cultură sunt indignați de incidentul petre-cut, mai ales că ditamai insti-tuția nu are un spațiu și o pază proprii. Oricum, Poliția, care a dat procedural cu prafuri, a dema-rat o anchetă, aflată, deocam-dată, în plină desfășurare. Cum sună melodia aflată în vogă a Voltajului?: „Și ce dacă n-am avut până acum noroc?… Am să mă scot”. Și s-a scos pezevenghiul, căci un lap-top, folosit inițial de fostul director Emil Ursu și care urma să fie folosit de actualul, Aurel Buzincu, va-lorează peste 40 milioane de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: