Reclamați la centru

Grupul PNL din Consiliul Județean Suceava va sesiza Consiliul Național de Conducere al Alianței D.A. (PNL-PD), reclamând că membrii PD au votat, ieri, alături de consilierii județeni ai PSD și au respins două solicitări ale prefectului liberal de reanalizare a unor hotărâri. Liderul grupului, dl Daniel Cadariu, a declarat că liberalii vor cere aplicarea Protocolului Alianței, „care prevede măsuri clare pentru ast-fel de situații”, ce pot merge până la excluderea din partid.
 

La votul exprimat ieri, cei cinci consilieri județeni ai PD, printre care și președintele organizației județene, dl Eugen Uricec, care deține funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean, s-au alăturat consilierilor PSD și PPRM, fiind pen-tru respingerea solicitărilor prefectului Orest Onofrei, cu o excepție, consilierul PD Sabin Adrian Drăgan, care, în cazul hotărârii privind Regulamentul de funcționare al Consiliului Județean, a votat alături de PNL. În urma votului, cele două hotărâri ale CJ Suceava nu vor fi modificate după cum a cerut prefectul, dl Onofrei anunțând că Prefectura Suceava a atacat în instanță cele două hotărâri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: