Pe 9 kilometri din drumul spre Broșteni

Pericol de surpare

> Apele au săpat în terasament și au „mâncat” jumătate de șosea > După 14 ore de blocaj, circulația fost reluată, dar se desfășoară greu, pe o singură bandă Drumul județean 177A Frasin – Holda, care trece muntele Puzdra și face legă-tura cu orașul Broșteni, a fost închis miercuri noapte, pen-tru numai 14 ore. În aceeași zi, la ora 18, circulația pe acest tronson a fost reluată, deși, inițial, CJ Suceava și Primăria Broșteni au considerat că pe o porțiune de 9 km există peri-col de surpare a carosabilului.
 

Zona periculoasă este cea dintre km 33 și 42, unde apele au „mâncat”, în câteva puncte, din terasament, într-unul rămânând numai jumătate de carosabil. Administratorul drumului, Direcția de Dru-muri și Poduri Suceava, lu-crează deja la refacerea tera-samentului, iar circulația pe cei 9 km cu probleme ai DJ 177A se face cu multă atenție, pe o singură bandă, în confor-mitate cu indicatoarele și semnalizatoarele instalate de administratorul tronsonului. Pe același drum, în zona lo-calității Tarnița, se circulă din nou cu multă atenție, caro-sabilul fiind plin de apă. Câte-va podețe colmatate fac ca șu-voaiele să „spele” asfaltul, drumarii lucrând deja și la re-medierea acestei probleme.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: